Language
עברית English French
Thank you for your request
The home owner will contact you soon
Save time searching
Let us find you quickly and easily Zimmer.
Leave your details and we will get back to you with a quality Zimmers for your next vacation.
Date
We are
Adults
children
Babies
Captcha
secure
We will sent to you deals that fit to your vacation
Keep me up date

Questions and answers for online reservations

1. What is the best price commitment?

Answer: We guarantee the lowest price for online ordering.

In case you have found the same area at a lower price, we will compare it as it appears in the site's rules.

 

2. Is there an additional discount for promotions for club members?

Answer: In some of the areas there will be an additional discount / benefit for members of the loyalty club.

 

3. How do I know the hours of entry and departure to the compound?

Answer: The hours of entry and departure are specified in the terms of each reservation.

 

4. Can I pay by credit card in installments?

Answer: Subject to the terms of each reservation.

 

5. How much do I want to add to the order such as breakfasts / massages?

Answer: In most areas on the site you have a choice of different options at the time of booking,

If you choose these options, the price will be immediately added to the order. In some areas you can

To place the order for overnight stays, and if you are asked to add any additions, you can do so with the owner of the compound.

 

6. If I would like to request special requests, how can I do so?

Answer: If you have any special requests you can refer them to the owner of the complex, before or after the order.

 

7. Do I receive a confirmation after making an order?

Answer: Once you have finished placing an order, the order is sent to your email with all the details.

 

8. When is my order finally approved?

Answer: Once you have finished placing an order, it is forwarded to the owner of the compound.

The owner of the compound will contact you in order to take credit for security and from this moment it is finally approved.

 

9. How do I cancel an order under a free cancellation option?

Answer: After placing an order, we will send you a confirmation email that includes the final date

You can use the free cancellation option. You'll see a Cancel Order button next to the date

Which allows you to cancel your order immediately.

 

10. How do I cancel an order and cancel the terms of the cancellation option?

Answer: Subject to the terms of each reservation.

Why advertise with us?
Do you own a suitable quality BB for site creme? If the answer is yes, we invite you to call us and make an appointment as soon as Eli - 052-7357762 04-9825135 minister's office
Why Creme?
According to clear criteria and rigorous team 'creme' put front of their eyes, we've compiled for you the most exclusive bed and breakfasts north, after reviewing them ourselves ...
Zimmer ordering Help
many of zimmer and luxury boutique hotels confusing you? That's exactly why we established our high-quality reservation center. One phone call and professional staff will focus your search at no cost! Call now: 052-9097777
up
Zimmers that I liked
Zimmers that I saw
Like
View