אילת, מה בישלת? המלצות למסעדות השוות בעיר

מאת: צוות התוכן של צימרטופ19-12-2017
אילת, מה בישלת? המלצות למסעדות השוות בעיר

כמה פעמים שמעתם שאין קולינריה מעניינת וייחודית באילת? למרות שפע התיירות שממלאת את העיר, האירוח במלונות, בצימרים ובמתחמי היוקרה דוגמת אלה סאן אילת וההיצע העצום במזון, עדיין יש מעין סטיגמה שדבקה בעיר וגורסת שמשהו אמיתי ונכון חסר לה בתחום האוכל. אז בדקנו – לאן יפנו אורחי צימרים באילת כדי לדרוש מנה ברמת ביצוע גבוהה יותר? מסתבר שליותר ממקום אחד.


ראנץ' האוס – בית בשרים כשר, ססגוני ושירותי במיוחד שישמח להגיש לכם סטייק שעשוי נפלא ומלווה בתפוחי אדמה טבולים בפירורי לחם וטעם קל וממכר של שום. הכי מתאים לזוגות ומשפחות שמחפשים מקום משביע ושווה לבטן המקרקרת...


לה קוצ'ינה – דמיינו לכם את התרחיש הבא: אירוח במתחם צימרים יוקרתי ומפנק כמו אלה סאן אילת, שעת שקיעה לפנות ערב, רגע אחרי הספא והבטן מתחילה לפנות מקום לערב טעים ורומנטי... האיטלקית הותיקה על הטיילת יודעת בדיוק איך לעשות לכם את הבילוי המושלם והיא מלווה במנות מעולות, הרבה יין טוב ושירות ג'נטלמני אמיתי.


צימרים באילת ולהתפנק בכוס יין ומסעדה טובה


המחבוא של אדי – צימרים באילת הם הזדמנות טובה לאירוח פרטי בעיר התיירות מספר אחת, אך גם הזדמנות לפגוש כמה סודות עירוניים שטרם הכרתם. המחבוא של אדי נחשב להצלחה מקומית סוערת ובתפריט שלו תוכלו למצוא מבחר טעמים ומאכלים שמתאימים לכל חיך וכל גיל. 


ברביס – המקום המושלם לנפש הצעירה והבליינית שאוהבת את הצלחת שלה מקושטת בהמבורגר עם בירה שווה בצד. המזללה האמריקאית המוצלחת תשמח להציע לכם מנות דיינר מקומיות ולהקרין במקביל משחקי ספורט חשובים שלא רציתם לפספס במהלך החופשה. 


ללו – שולחנות סעודה משפחתיים ומפנקים מצפים לפנק אתכם בשלל ארוחות ביתיות ממטבח המסעדה המרוקאי עתיר הטעמים. דג מרוקאי, קציצות ביתיות, סלט זעלוק ומטבוחה הם רק חלק מהחוויה והמחיר משתלם לכל כיס...


צוות התוכן של צימרטופ

חברת פרסומדיה נטגרופ הבעלים של האתר "צימרטופ" ושל פורטלי תיירות נוספים. החברה קיימת משנה 2006 - למעלה מ-18 שנים של ניסיון בתחום הצימרים והאירוח הכפרי. צוות התוכן של האתר מונה כותבי תוכן ועורכים בעלי ניסיון עשיר וותק בתחום ענף האירוח הישראלי. כותבי התוכן מגוונים בידע שלהם ובכך מעשירים את הטקסטים הנכתבים באתר ומתאימים את הכתיבה שלהם לזמנים העדכניים במרוצת השנים.
לכל המאמרים